Steun de toekomst van onderwijs: help Waldorf Almere haar deuren te openen

Met trots kunnen we melden dat we een positief oordeel hebben ontvangen van de Inspectie van Onderwijs en het ministerie. Een prachtige bevestiging dat onze droom, het openen van middelbare Waldorf school in Almere, werkelijkheid wordt in het schooljaar 2024/2025.

Echter, de weg naar de opening van de school is nog lang. Er is nog veel werk te verrichten; de inrichting van ons onderwijs vraagt om aandacht, we moeten leerlingen en docenten werven, passende systemen kiezen en implementeren zoals ICT, leerlingvolgsysteem, personeelsadministratie en nog veel meer. Hiervoor is specifieke expertise nodig en dit alles brengt kosten met zich mee.

En daarom hebben we jouw hulp nodig!

Drie maanden voor de opening van de school in juni 2024, zullen we overheidsfinanciering ontvangen om de eerste kosten te dekken. Maar vóór die tijd hebben we financiële middelen nodig voor advertenties om docenten te werven, het aantrekken van leerlingen met billboards en advertenties in de VO-gids, het vergaren van specifieke expertise (bijvoorbeeld ICT en HR), cursussen voor de schoolleiding, en ondersteunend personeel om de school alvast op te starten. Dit alles kost naar schatting rond de 50.000 euro.

Dus, wil je ons financieel ondersteunen in het realiseren van deze vernieuwende vorm van onderwijs? Dat kan op twee manieren:

    • Reeds ontvangen donaties8%
      Van benodigde €50.000 opstartkosten

Bankoverschrijving

Maak een directe donatie over naar onze rekening NL20 ASNB 8831920448 ten name van W. Donker onder vermelding van Waldorf Almere.

Wees gerust, er wordt zorgvuldig en transparant toegezien op al het betalingsverkeer.

iDeal

Direct via iDeal via onderstaande knop