Vrijblijvend leerling aanmelden

Let op: dit is een voorlopige & vrijblijvende aanmelding. Deze aanmelding biedt geen garantie tot een plek op Waldorf Almere. We nodigen je graag uit je kind aan te melden zodat we weten hoeveel leerlingen we plaats moeten gaan bieden. 

Zoek je naar een inspirerende en persoonlijke leeromgeving voor je kind? Een plek waar je kind zich volledig kan ontwikkelen, met aandacht voor creativiteit, zelfstandigheid en sociale vaardigheden? Dan is Waldorf Almere dé school voor jullie.

We zijn momenteel aanmeldingen aan het accepteren voor klas 7 en 8 voor het schooljaar 2024/2025. Als je kind nog jonger is, twijfel dan niet om je aan te melden. Kies in dit geval voor de optie "Ik heb alleen interesse". Hoe meer aanmeldingen we ontvangen, hoe zekerder de financiering wordt. Hierdoor wordt de kans groter dat Waldorf Almere gerealiseerd kan worden.

Wij kijken ernaar uit je kind te mogen verwelkomen in Waldorf Almere. 

  Volledige naam ouder/verzorger

  E-mail adres ouder/verzorger

  Volledige naam kind

  Geboortedatum kind

  Schooljaar/Klas

  Huidige school

  Uw privacy is belangrijk voor ons bij Waldorf Almere. De gegevens die u hier verstrekt, worden vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor de doeleinden van deze aanmelding. Bekijk ons Privacybeleid voor meer details. Door u aan te melden, stemt u in met deze voorwaarden.